Last movements

Denna helgen kan sammanfattas med ett ord och det är matorgie! På fredagen åt jag turkisk buffé med sötnos, Sofia och Hez. Lördag drog vi ut till Thank god it's Friday och åt en pampig middag och drinkar till det. Lördag åt jag shyzss kebab med pommes med Sofia efter vår dagsshopping och på kvällen tacos med sötnos och hans syskon. Mat för hela slanten!

 

En sak som störde mig enormt mycket i lördags var en servitris som inte verkar veta vad service innebär. Det var minst tre fel i vår beställningar tack vare dem. När vi sedan skulle betala notan så fann det en öl som ingen stod för, för vi hade ju inte beställt den ölen! Ja då svarar servitrisen att han tog bort den från notan, snällt ja, men han formulerade exakt såhär; Det är tur för er att jag tog bort ölen från notan annars hade ni fått betala för det!. SAY WHAT!? tänkte jag. För det första så skedde det minst tre fel i beställningar som vi är stensäkra på att det var dem i personalen som gjorde det och de erkände det. Och vi VET vad vi har beställt, påstod han att vi ljög? hur behandlar man ens sina kunder på det sättet!? SKit kasst! Och sedan när vi klagade på att han sa si och så och att beställningarna var kasst så skyller han på oss kunder som har "försvårat" deras jobb i beställningen...WHAT A F*CK. För det första, ett; kunderna har alltid rätt och två; vad fan tror han att hans jobb går ut på?! HAn är servitris! Det är hans jobb att ha koll på beställningarna! DAH! Easy math!

 

Störigt dessvärre, men vi fortsatte vår kväll mot något trevligare.

 

Nu är det en tråkig söndag då man absolut känner sig uttråkad. Allting känns ovanligt drygt och det enda man känner för är att äta. Som om det inte var nog för denna helgen när det gäller mat. Vädret är inte direkt strålande och humöret är sådär, då är det inte mycket till att göra än att hoppas att dagarna går fort tills på fredag. Guess what, the promnight! YEs balen då, längtar som tusan! Undrar om jag hinner träna mig fit inför beach 10 och balen? Kanske dags att ta på sig löpardojorna och springa bort "fittet". Jag provade min balklänning idag och den satt superbra, men går jag upp fem kilo lär det nog se skumt ut. Därför fitness week som gäller framöver.

 

Nej, nu är jag bara extremt uttråkad...

 


Who's the best!

I made it! I made it through! Äntligen är det över med skolan! Idag gjorde jag mitt fysik slutprov och det var det sista man behövde göra som räknades som prov. En kurs kvar med en liten uppgift, men det fixas galant och utan svett. Jag är så stolt över mig själv att jag har lyckats ta mig genom tre år på Perstorp Gymnasium med skitbra betyg. Nu har man verkligen hela världen framför sig oavsett vad andra påstår. En mäktig känsla som inte går att beskriva, känslan av att ingen kan stoppa en! Till höst beger jag mig långt från Skåne och börja med mina drömmar; inredningsarkitekt och gastronomi. Kan det bli bättre? Jodå, lots of money från sommarjobbet som kommer förgylla mina dagar och min lägenhet där uppe. AH! Livet är underbart! Saker som gäller nu är balen, festa, studenten, min sötnos födelsedag och den härliga sommaren med shorts, linne och stråhatt. 2010 är helt klart mitt år!

Fel strategi

Kom precis hem från träningen med yrsel till max. Det hela slutade inte bra, spydde en aning i toaletten. Fan. Måste lära mig att äta i god tid innan träningen och inte långt efter träningen. Mådde skit dåligt. Men nu är det prima efter att man har spytt upp en bit banan, tagit en dusch och gjort mat bestående av makrill, lök och rostade mackor. Finemang!
//
///
//
Jag har inte orkat lägga upp alla Frankrike-bilder än så det dröjer innan ni får se mina upplevelser(om ni inte såklart har facebook och redan är vän med mig så lär ni har sett dem). Nuförtiden driver jag mig framåt genom min längtan efter studenten. Ett prov, en show, en konsert och en inlämning kvar och sen I'm through with this shit! Kan inte bli lyckligare...eller jo, den helgen då min sötnos fyller år kommer det att vara perfekt. Då är allt färdigt och sen ut och äta och dricka gott och fira sötnosens födelsedag! WOHO! Sen glider det på räkmackan resten av tiden.
//
///
//
Tiden är inte inne än för att chilla. Dags att fixa småsaker + plugga inför fysikprovet. Wish me good luck!

J'adore Paris

Igår kom jag hem från en av de mest inspirerande resa jag någonsin har gjort, från Paris.
Lägger upp bilder lite senare när jag har kommit hem från Malmö.
Nu ska jag ta igen min vila.

I'm getting it

Imorgon my friends är det slutprov i matte E. Ett ord för det...FAILURE. Men konstigt nog, inget som stör mig. Om jag får ett G då är jag tusan i mig bäst! tanken på att jag knappast har öppnat boken. Hoppas på det bästa så jag slipper göra omprov. Ett G och sen adios för matten forever!
//
///
//
Mina dagar rullar på utan nån speciell "mening" att sträva efter. Kanske musiken håller min motivation uppe så länge. En låt som har fastnat i mitt huvud och mitt pianospelande är Stings "Shape of my heart". Underbar och magnifik låt. Snart lär jag få ihop min Elton John låt med Lina och möjligtvis "Let me entertain you" om jag orkar få ihop gänget innan fredag. Jag låter ödet välja min väg. Rätt härligt men dock oroandet om jag inte skärper mig med att hitta tillbaka till min passion.
//
///
//
Dags att duscha så här sent. Har varit hemma och legat sjuk, tragiskt. Huvudvärken vägrar att släppa. Förhoppningsvis så har lite cola och choklad hjälpt mig som min pappa har köpt. Låt mig i alla fall tro att de två saker hjälper. Men egentligen inte. Who am I fooling?

Jag börjar få koll

En helg i Malmö är alltid lika uppskattad. Det beror ju såklart att min älskling är där och förgyller alltid mina dagar. Valborg blev lugnare än vad jag trodde och det kändes skönt att inte festa på en sådan dag. Istället blev det brakmiddag med älsklingen, filmkväll med lite cider, chips med dipp, godis och myspys.
////
//
///
En tuff vecka inleds väldigt snart. Matte E slutprov och tre låtar på pianot ska fixas. Allt detta innan Frankrike på lördagen. Jag andas och börjar hitta mig själv i djungeln. Jag börjar få koll på saker faktiskt. Mina mål, mina ambitioner, mina drömmar och tankegångar har börjat klarna för mig. Nu är det att bara ta sig ut och hitta all inspirationer man behöver för att sedan börja göra drömmarna till verklighet. Och inspirationer kommer lätt i mitt huvud om jag får lov att befinna mig i en stad som Paris.
////
//
///
Mer som har hänt under denna helgen är stormiddag med familjen i Malmö, stormiddag med älsklingens familj och stormiddag med älskling och Sofia på Rosegarden Supreme. En riktig mathelg!
Nu ska jag ta det lugnt och planera inför nästa vecka som dyker upp. Underbara dagar väntas!

RSS 2.0