Får damp på mig själv

Haha, sitter och blir provocerad av olika bloggar. Alltså de skriver inget till mig, inget sånt. Det är bara så kul att se hur vissa bloggar faktiskt lockar till sig så många besökare pga hatet mot dem. Jag är en av dem. Jag följer helst gossips.se eftersom de uppdatera ganska bra om olika bloggarna, endast smaskiga detaljer såklart. Ibland går man in ändå i deras bloggar för att kika lite. Det roliga är att jag egentligen inte tycker att Kissie har något vettigt att säga i sin blogg men jag fattar inte varför jag fortfarande kika in då och då. Jag vet att varje gång jag kollar hennes blogg så blir jag på nåt sätt provocerad. Är jag en slags masochist eller vad? Damp. haha. Something is really wrong about me.
Tycker verkligen synd om den tjejen men samtidigt inte. Hon är ganska smart när det gäller att göra reklam för sig själv men något som stör mig är att hon faktiskt har jätte unga läsare som faktiskt ser upp till hene. Jag menar, den tjejen har noll självkänsla och självförtroende. Jag har inget emot skönhetsingrepp, jag kan själv tänka göra det någon gång när jag har råd. Men den tjejen har förväxlat med sitt eget värde i sitt utseende. Men livet är hårt ibland. Även för henne också fast att det inte syns.

Nog snackat om Kissie, känns nästan som att jag gör reklam för henne. Hela helgen har jag sörjt för min lilla Fluffen som gick bort för några dagar sen. Jag saknar den lillen som fan. Han var mitt första husdjur och jag kommer inte att skaffa ett husdjur på länge igen.

Från en sak till något annat. Hela min lägenhet är städad och ren. Har avnjutit en god brunch med pojkvännen medan solen lös starkt in i köket. Underbart. Önskar att jag kunde göra alla söndagar till sån här dag. Eller gärna varje dag om det hade gått. Känner att jag måste ta igen vissa saker under vardagar. Tur att man har kommit igång med träningen lite smått. Nu ska jag bara komma igång med plugget och ansökningar till nästa år. Jag måste sätta upp konkreta mål för mig själv om vad jag vill åstadkomma, just nu känns det bara flummigt med allt. Vet inte exakt hur jag vill ha det och vad jag eftersträvar, vilket är pain in the ass när man har dåliga dagar. Jag har haft mina månader efter flytten i ganska jobbig period. Nu har jag gråtit färdigt och tyckt synd om mig själv tillräckligt. Nu är det dags att ta tag i problemen och sluta ömka. Ska börja skriva ner lite smått om vad jag vill  göra. Det lättar lite grann i taget vilket är jätte skönt.

Nu så ska jag ut på en liten skön promenad i det soliga och kalla vädret.


Vid Öbacka i Umeå
(Google)


I'm on my way back

Sitter här och slöar framför datorn. Meningslöst enligt min åsikt. Varför slösar min dyrbara tid på att surfa runt och göra ingenting egentligen. Som tur det har jag lyckats åstadkomma en hel del grejer på kort tid och mer kommer!
Då kanske jag inte behöver den äckliga, dåliga samvetet som ständigt talar varje gång jag sätter mig framför datorn och gör något annat än att lyssna på musik eller plugga. Åh gud vad jag saknar att plugga ordentligt. Skönt att komma igång med det på om tre veckor.

Imorgon blir det lite shopping på Röda korset kupan, sägs ha jättefina grejer för väldigt liten peng. Alltid bra när det är plånboksvänligt. Behöver lite små detaljer och ett soffbord för att komplettera den inredningen jag vill ha.

Nej nu är jag alldeles för trött för detta. Godnatt!

Mini sabbatstermin

Eftersom jag fortfarande befinner mig i förvirrat tillstånd så har jag äntligen skaffat mig ledig tid. Jag tog aldrig sabbatsår, vilket skulle vara bra för mig egentligen. Men jag vill inte jobba. Saknar definitivt inte jobb. Men jag känner mig ganska rastlös när min andra kurs inte har börjat än. Jag finner min ro genom att inreda min lägenhet, städa lägenhet, laga goda middagar, umgås med min pojkvän och försöka komma igång med träningen(vilket inte går så bra). Men äntligen har jag hittat några intressen som kanske kan få bort min disorientering i livet. Få se om man kan lägga krutet på det.

En kort uppdatering från denna veckan är: slapp, några föreläsningar, slapp, lagat en riktig god middag till Ludde och Kristin och kollat på massa kul på TVn. Jag måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv som lyckades med rödvinssåsen på första försöket. Yeah I'm proud. Cool.

Något som jag önskar just nu är hårt pluggande. Jag saknar struktur på mina dagar. Förhoppningsvis så kommer det väldigt snart. Just nu kan man lika gärna passa på att njuta av mini "sabbatsterminen".

Mitt piano!

Äntligen har mitt elpiano kommit till Q8. Snart dags att ta på sig sköna myskläder och gå en skön promenad dit med pojkvännen. Solen var här alldeles nyss men verkar har hamnat bakom molnen just nu.
Lite städning får ske på denna slappa söndag och storhandla mat eftersom vi knappt har något här hemma.
Ludde har skaffat sig playstation 3 move, ska bli awesome att få testa spela det nästa vecka! Och ikväll ska vi se en film som heter Life or something like that (tror jag att den heter) med Angelina Jolie. Nu är det dags söndagsmys!

RSS 2.0