Recovering slowly

Befinner mig i ett stadie av förundran, bekymrad och okunnig. Vill nå de osynliga mål som jag egentligen inte har. Vilka är mina mål? Jag måste lära mig att definiera dem innan jag bryter ned mig själv av inbillningar. Att återhämta sig från den riktiga faktan man har tagit in i huvudet är svårt. Att gråta lönar sig inte i detta läget. Jag vill vrida mitt tänkande från halvtom till halvfull. Varför är det så svårt? Eller är det bara jag som har så skyhöga krav på mig själv att jag faktiskt inte kan se vad jag egentligen har lyckats åstadkomma?

Ja vad exakt är det jag grubblar över är alltid en bra fråga. För att vara ärlig känns ingenting rätt just nu i mitt hjärta, jo nu sa jag fel, min pojkvän är fortfarande på rätt plats men allt annat är fel. Vad fan gör jag med mitt liv? Jag trodde att jag styrde mitt liv till 100% men jag hade så jäkla fel och det gör så ont att veta att jag har fel på det sättet. Att ta sig hela vägen till Umeå och göra allt detta för att inse det jag aldrig har gjort tidigare...är guldvärt. Frågan är nu hur jag ska gå vidare med mitt liv.

Jag återhämtar mig sakta men säkert.

Sunday all the time

Hela söndagen har verkligen varit chilldag. Har slappat för det mesta framför datorn och pillat på naveln. Både lördag och söndag har verkligen varit återhämtningsdagar. För vad exakt vet jag inte men tydligen inte till fredagsfestande för så extremt mycket gjorde vi inte.

Imorgon påbörjar en ny underbar vecka - ska köpa träningskort på IKSU(vill gärna styrketräna en aning), skolan, ett roligt avsnitt från How I met your mother och massa annat kul! Det tråkiga är att Sofia ska åka hem på onsdag kväll. Sucks. Fan vilken kul vecka vi har haft med henne här!

Imorgon ska vi verkligen äta gott! Cheddarcheesemos med friterade räkor och till det...dam dam dam dam!....Jack Daniel sås. Gah, underbart god sås! Ni som inte vet vad det är för en sås, så rekommenderar jag att ni sticker och käkar på Thank god it's Friday i Malmö. Beställ deras pommes med Jack Daniel såsen. Det finns verkligen inget bättre än det. Och till det så ska man såklart dricka deras Strawberry milkshake.

Jag har kommit till underfund med min matbudget under veckan. Satt och räknade ihop all mat och skit(= godis, läsk och diverse) och fick ihop det till ungefär 2000 kronor. Vilket jag var helt förvånad över! Trodde att jag lätt hade överstigit den gränsen. Fatta så mycket billigare det kommer att bli framöver eftersom jag inte brukar handla kryddor och stora mängder pasta varje månad. Men däremot funderar jag verkligen hur jag ska ersätta alla godisätande med något annat. Funderar på kräftor och räkor. Det blir lika dyrt men mycket bättre tillval eller substitut.

That's my thoughts hittills. Ha det bra så länge!

Några bilder från fredags outgoing:









Can't decide

Jag måste ta ett beslut. Varför ska det vara så svårt? Önskar att jag visste bättre om mig själv. Men som andra brukar säga; bättre sent än aldrig.

Bara för det beslutet måste jag arbeta asset av mig under hela helgen. Kanske kan klädshoppingen pigga upp min dag. Klippning för min del lär det bli imorgon också. Massa nudlar ska jag köpa hem också...gott! Om det är något jag saknar så är det nudelsoppor.

Jag försöker inte att deppa över mitt liv just nu, men ibland kan man bara inte låta bli.

Hemskt.

Just another day passing by

Det finns mycket kvar att fixa när det gäller lägenheten. Ännu sämre känns det när Ikea ringer och säger att de är försenade med våra möbler. Är ganska trött på att sitta på golvet. Tur att man får köksbordet och köksstolar på lördag. It's painful to do homework without good comfort.

Är lite inne i en svacka nu, känns det som. Troligen att det finns så mycket att tänka och göra att jag knappt har hunnit lyssna på mig själv vad jag egentligen vill göra. Imorgon sätter jag min fot ner och ta tag i mina dumma problem. Tack vare min pojkvän, som är helt underbar på att ge råd och analysera ens handlingar, så har han fått mig till att inse hur jag har varit på sistone. Väldigt negativ och tillbakadragande. Ingenting att luta sig tillbaka mot just nu. Nu vill jag verkligen framåt i mitt liv.

Denna helgen kommer att shoppas ihjäl. Känner att pengarna försvinner ganska snabbt. Tur att man tjänade ihop skit bra under sommaren. Hittills har det inte svidit, men ganska snart lär det göra det. Lite vinterplagg, mat, möbler och små inredningsgrejer. Och denna gång är jag inte helt själv när jag shoppar.

Är det höstmörkret som spökar inom mig just nu?...Kusligt...för det har aldrig varit höstmörkt?....

Contemporary lost

Ligger på luftmadrassen och tar det lugnt på en söndag eftermiddag. Känner mig ganska orkeslös, har varit helt fysisk utmattad pga av flytten och allt annat som har kommit sidan om. Hoppas att man mår bättre imorgon.

Lägenheten börjar arta sig nu. Persienner har kommit upp på fönstrerna, Ludde känner sig en aning mindre paranoid nu. Datorn och tv:n är uppe och fixad och även internet är här. Man börjar känna sig mer hemma nu faktiskt. Saker som saknas dock är möbler, som kommer nästa vecka förhoppningsvis.

Några planer som är tänkta för mig:

1. Handla kläder och massa strumpbyxor
2. Pierca mig
3. Färga mitt hår så jag slipper min äckliga utväxt
4. Städa ännu en gång. Great


Nu så ska jag käka gårdagens mat. Gott!


Biokväll

Ikväll ska vi dra till premiären av filmen Salt. Angelina Jolie är med, då måste man ju bara se den även om den skulle visa sig suga. Bio, godis och kvalitetstid är just nu välbehövd.

Hela gårdagen har jag lackat ur totalt när det gäller vår lägenhet. Vi fick alla våra kartonger från Perstorp(har saknat mina grejer alldeles för mycket) och det resulterade såklart ett jätte stökig hem. Jag som är klinisk-ren-freak fick såklart panik. På morgonen packade vi upp lite smått från kartongerna, eftermiddag stack jag till välkomstmässan på skolan. Gratis godis, pennor och information är aldrig fel. Efter det shoppade jag ordentligt på olika affärer, fick åka sammanlagt 16-18 ggr med bussen för att jag inte orkade bära alla kassar. På kvällen storhandlade jag och Ludde mat för hela veckan och för hemmet och INTE nog med det!...Jag fick åka hem, packa upp mat snabbt, dra igen med bussen och handla en dammsugare och vattenkokare på inom en kvart.

Pust. Jobbig shopping dag måste jag säga. Annars brukar shopping ibland funkar lite terapeutisk men nu var det bara ett stort stressmoment. Sen kl åtta fick jag panikattack av damm och var såklart tvungen till att städa hela jävla lägenheten. Och när jag sedan blev färdig med allt så fick jag värsta feber-attack av något slag. Mådde riktigt kasst och la mig i sängen vid elva och däckade där ganska gott. Vaknade inte förrän jag skulle upp vid kvart i sju. Det där tänker jag inte göra om i framtiden.

Anyway, hela helgen kommer att går åt till att plugga, promenera långa rundori skogarna, träna och ev städa igen. Men jag har börjat min helg väldigt bra, twix och cola. Mmm...cola!

RSS 2.0