Träningsvärk

I morse kunde jag knappt ta mig upp från sängen. Jävla träningsvärk, eller rättare sagt jävla mig som inte kunde stretcha ordentligt efteråt. Men tur att det är lördag, har varit hemma hela dagen. Mestadels har jag pluggat, surfat lite på nya trevliga bloggar och lagat mat. Ikväll blir det film och såklart skulle jag gärna vilja äta något gott till det men kan inte. Det är inte bra för mig med sötsaker. Fy fan va jag har sockersug. AH! Sockermonster just nu. Får väl lida hela kvällen med te istället. Sucky ass.


Ont i kroppen

Jag valde att testa på bodypump idag. Jag insåg ganska snabbt att många av mina muskler har legat för länge i dvala. Fy fan va ont det gör i hela kroppen. Hela min kropp skakade totalt och kunde knappt utföra något den sista kvarten av passet. Har kommit fram till att jag ska börja träna bodypump på heltid, mina muskler måste byggas upp igen ordentligt. Så jäkla klen jag är alltså.

Annars har fredagen varit jätte lugn(förutom träningspasset). Jag hade ingen lektion så jag satt hemma och pluggade ett tag, chillade, tränade och sen chillade lite till. Nu måste jag verkligen sluta med sötsaker. Kan inte sitta och käka choklad till allt; när jag är glad, deppig, hungrig, sugen...
Det kommer att bli väldigt tufft. Som max har jag klarat av två veckor i sträck. Men shit, nu ska jag försöka bli av med det permanent. Eller i alla fall minska det drastigt.

Åh..har så ont i kroppen just nu.

Vinkurs och chokladätande

Är dödstrött just nu. Ska snart gå och lägga mig efter all aktiviteter man har haft.
Skolan - Träning - Laga mat/diska - Plugg
Jepp jag är nöjd med dagen hittills. Önskar däremot att jag hade haft mer ork. Känner att energin slackar redan vid tre fyra tiden. Kan inte vara lätt att vara Sandy.

Min nya kurs började idag och den heter drycker. Det innebär massa teori och provning inom vin. Varje dag ska vi "dricka" nya viner och utvärdera dem. Man dricker inte dem egentligen, man spottar ut allt som man har intagit. Har några övningar kvar från förra kurserna som jag måste fixa innan de är helt färdiga plus att jag har denna kursen samtidigt. Men det ska gå galant. Sidan om det njuter jag ännu mer av mitt chokladätande. Konstigt nog, trots att jag valde att ta bort förbudet mot choklad så har intaget blivit mindre ju oftare jag äter det. Men det säger av sig själv i metabolismen.

Detta var allt jag orkade uppdatera för denna dag. God natt.



RSS 2.0